INSPIRATION

LIVE

kick-off   byggeevent 

legende workshop

aktivt foredrag

byggelegeplads

NY 

AKTIVITET?

byggesæt til formidling

byggesæt til teambuilding

byggesæt til skolebrug

foto: VandCenter Syd

FORTÆL HVAD I HAR BRUG FOR   

OG FÅ ET TILBUD OM 

UPFIND

holder til i det bakkede Sydfyn på en ældgammel gårddyr idag er fyldt op med udvikling af sjove byggesystemer til fantasifuld byggeleg og et større lager af brugte vandrør, festivalaffald og tennisbolde, der venter på at komme ud at spille igen på verdens største legeplads. 

Apropos legeplads. 

VERDENS STØRSTE LEGEPLADS

er overalt. VI har et gigantisk verdenslager af materialer der blot venter på at bliv samlet op og brugt på nye måder. Ligesom der er en verden af leg overalt hvor der er fantasi, opfindsomhed og kreative hænder, der skaber sammen. 

UPFIND

laver sjove byggesæt og aktiviteter til opfindsom adspredelse i storformat.

UPFIND´s speciale er at lave byggesæt, der kan bygge store konstruktioner med et særligt blik på at forlænge livet på kasserede kortids-materialer.

Uanset hvem der bygger med,  kan det at bygge stort sammen, være med til at gøre verden håndgribelig og fantasifuld på samme tid og byggesæt til storbyggeri har vist sig at være eminente til at skabe en fysisk dimension af en given leg og læreproces. 

  • Facebook - sorte cirkel

UPFIND · Alpevej 31 · 5771 Stenstrup · Danmark · Telefon +45 29662648 · Mail info@upfind.dk · CVR 28650337 · Bank Fynske Bank 0815 xxx Iban / Swift

upfind

5771, Danmark

  • Facebook - sorte cirkel

© upfind.dk, 2019