top of page

UPFIND siger hej til verden.

På Danmarks Læringsfestival i Bella centeret og kick-starte UPFIND med et halvfærdigt byggesæt af skolemælkskartoner. Det er sjovt at høre hele læringsbranchen - fra børnehaver til ministeriet - give respons på byggeideen. De kan li den! De vil bygge med! De vil ha mer!

Fik 4 m2 standplads klemt inde i den meget digitale og teknologiske afdeling for læringsmidler. Byggede højt så man kan se strukturen af iskrystaller og det virker som et perfekt blikfang i omgivelser af glas og stål. Søde naboer Restudy på den ene side og Dorthe fra børn... på den anden. Danish Entrepreurship Award inviterer til byggeleg og Danish Science Factory vil også lege med. Samleklodser af træ og plastiklåg glider gennem mange hænder. Der grines, spørges, idéudvikles. Og Anders Høegh fra P1 Harddisken knipser løs til DR´s hjemmeside. Anders af alle...

Ingen spørger om de må købe byggesæt. Alle siger "Yes - det skal jeg hjem at lave selv".

Er nu ret sikker på jeg ikke kommer til at sælger mange byggesæt - men sikkert masser af byggeglæde!

Der er ca. 20 mio skolemælkskartoner til rådighed om året på danske skoler. En gratis og enorm resource, hvis vi samler den op og giver den nyt liv. Alt i alt et par gode dage og et godt sted at inviterer børn og voksne med i en leg på "Verdens største legeplads" af brugte materialer - lige for vores fødder. Tak til Lisbeth fra DK-Læringsfestival for 4 last minute m2 - De var alle pengene værd & vi kommer tilbage!

Byggesæt:


Sådan gør du:

  1. Start indsamling på din skole

  2. Sæt rengøring i system. De lugter hurtigt af sur mælk.

  3. Etabler en klodsfabrik på skolen.

  4. Inddrag byggeri i din undervisning og i SFO´en.

  5. Byg & Leg med Milk Blocks - MineCraft lignende kuber IRL - i storformat!


14 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page